Boxspring Bodem 🔥 11 VERRASSENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Bodem:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Boxspring Bodem

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring Bodem: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Boxspring Bodem

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Boxspring Bodem

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Bodem Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekentje te reinigen, is het deken te gewichtig voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 plus het kosten start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool mag het warmtegraad van het bed worden beheerd. De apparaat moet vlakbij de slaapplek om te wezen opgesteld en mogen door middel van een afstandsbediening zijn aangepast. Hiervan bestaan de accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. De prijs van de temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier diverse matrassen. Wij zoomen in op de twee favoriete bedden: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben ’n diktegraad van 25. De O2 kent één gemiddeld tot vast eigenschap, dat prima aansluit voor kant en rugzijde slapers.

Het hybride is precies een beetje harder. Het belangrijkste verschil tussen de 2 bedden blijkt dat bij het hybride één pocketveringssysteem laag is toegepast.
Het minste formaat vanaf het Emma O2 bed kostprijs 439 en ook het grootst maat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas starten het prijzen vanuit €899 tot 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt zien, gaan het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Bodem

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Wie pijn ervaart door drukplekken (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt vaker voor bij personen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren elk unique sterk aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren daardoor wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel nat weer woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (maar toch harder dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn bed een sterke lucht kun hebben?

Ja, indien jouw recente Emma-matras een lucht heeft, is dat zeer gebruikelijk. Het lucht ligt onschadelijk en indien je de matras twee en zeventig uur laat ventileren, verdampt deze geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd met het doel zuigelingen op de toestaan rusten. Derhalve maak u geen bekommeringen betreffende deze geur van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring Bodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️