Boxspring Alphen Aan Den Rijn ➡️ 7 MAKKELIJKE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Alphen Aan Den Rijn:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring Alphen Aan Den Rijn

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring Alphen Aan Den Rijn: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Boxspring Alphen Aan Den Rijn

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Boxspring Alphen Aan Den Rijn

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Boxspring Alphen Aan Den Rijn Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekbed om te schoonmaken, blijkt het dekbed te gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook de prijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kan het warmtegraad van de bed zijn gereguleerd. Het machine hoort vlakbij de bed om te zijn neergezet en ook mogen met een afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan het batterijen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs vanaf de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 diverse bedden. We concentreren in het 2 populairste bedden: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden kennen een omvang van 25. Het O2 bezit één gemiddeld naar ferm karakter, dat uitstekend geschikt is voor zijde en rugslapers.

Het gemengde schijnt net enigszins steviger. Het belangrijkste afwijking tussenin het een tweetal matrassen schijnt dat aan de hybride ’n pocketvering laag schijnt geïntegreerd.
De minste afmeting vanaf het Het Emma O2 matras kostprijs 439 en het grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras starten het prijzen vanaf €899 tot en met 2039 euro. Net als jij kan bekijken, bewegen de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Alphen Aan Den Rijn

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Personen die ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je lijf wordt belast of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een verkeerde positionering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt aker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocket veer en schuim?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook foam en binnenveren ieder eigen krachtige kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras wellicht een superieure optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer nat klimaat woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een wat knusser wolkachtig gevoel en dus als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt datgene mijn bed een intense stank mag ervaren?

Ja, indien uw verse Emma-matras een geur heeft, staat het feit dat zeer normaal. Het lucht is ongevaarlijk en wanneer je de slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat toe ventileren, verdwijnt deze stank. Onze artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op de te dutten. Daarom maakt u geen bezorgdheden over het stank uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Boxspring Alphen Aan Den Rijn

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️