Boxspring 90×200 Ikea ᐅ 6 ONGEBRUIKELIJKE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 90×200 Ikea:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring 90x200 Ikea

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring 90×200 Ikea: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Boxspring 90×200 Ikea

Emma heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Boxspring 90x200 Ikea

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Boxspring 90×200 Ikea Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het haalbaar schijnt te zijn te het deken om te reinigen, blijkt de dekentje te gewichtig voor binnenlandse wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus het kostprijs start op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap kan de temperatuur van de bed wezen gereguleerd. Het toestel moet naast het bedden te zijn neergezet plus kan met 1 afstandsbediening worden versteld. Daarvan zijn de accu’s niet standaard bijgevoegd. De prijs van het temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 verschillende bedden. We concentreren in op het een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden materassen kennen één dikte vanaf 25. Het O2 heeft één gemiddeld naar stevig aard, wat prima geschikt is bij zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybride blijkt juist iets harder. De belangrijkste verschil tussenin de twee matrassen schijnt het feit dat aan de hybrid een pocketveer laag is geïntegreerd.
Het kleinste formaat van het Het Emma O2 bed bedraagt €439 en het grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan de kosten vanaf 899 tot en met 2.039 euro. Zoals je kan zien, lopen de kosten sterk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 90×200 Ikea

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het te veel belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk zoals elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterke kanten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze voor.

Interne veren zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat meer steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een heel vochtig klimaat leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag is aangepast voor om een beetje gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (maar nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank kan hebben?

Klopt, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt het feit dat heel normaal. Die stank ligt onbedreigend en als je hetzij bed 72 uren laat doorluchten, verdwijnt die geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens toegestaan met het doel baby’s op de om slapen. Daarom maakt u geen zorgen over het geur afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Boxspring 90×200 Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️