Boxspring 200×200 Met Opbergruimte ᐅ 4 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 200×200 Met Opbergruimte:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring 200x200 Met Opbergruimte

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring 200×200 Met Opbergruimte: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Boxspring 200×200 Met Opbergruimte

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Boxspring 200x200 Met Opbergruimte

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Boxspring 200×200 Met Opbergruimte Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekentje om te reinigen, blijkt het dekbed te erg zwaarwegend voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en de kosten begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap mag het warmte vanuit het bedden zijn geregeld. De apparaat hoort naast de het slaapplek te worden neergezet en kan met 1 afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kosten van de tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende bedden. We concentreren in op het 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden bedden hebben één diktegraad van 25. De O2 bezit een gemiddeld tot vast aard, dat prima geschikt is bij zijde en ook achterkant slapers.

Het hybrid is juist een beetje steviger. Het belangrijkste onderscheid tussendoor het twee materassen schijnt het feit dat bij de hybrid ’n pocketveringssysteem laag blijkt toegevoegd.
De kleinste formaat van het Emma O2 bed bedraagt €439 en het grote maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de kosten vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op je kan zien, gaan de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 200×200 Met Opbergruimte

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend gemak, steun en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun afzonderlijk sterk aspecten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een heel nat milieu leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een wat warmer wolkachtig gevoel en dus als softer (desalniettemin toch steviger dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense lucht kan bezitten?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-bed een stank heeft, staat dat heel gewoon. De geur is ongevaarlijk en indien jij de slaapoppervlak twee en zeventig uur laat doorluchten, verdampt deze lucht. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan met het doel baby’s op toestaan rusten. Dus maakt u niet zorgen aangaande het stank afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring 200×200 Met Opbergruimte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️