Boxspring 180×200 Sale 🔥 14 SIMPELE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 180×200 Sale:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Boxspring 180x200 Sale

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring 180×200 Sale: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Boxspring 180×200 Sale

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Boxspring 180x200 Sale

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Boxspring 180×200 Sale Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het dekbed te schoonmaken, blijkt de dekbed te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er bestaan twee formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm en 240×220 en ook de kostprijs start bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kunnen de warmtegraad vanuit de bed zijn gereguleerd. De apparaat hoort vlakbij de slaapplek om te wezen neergezet en mogen met een afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Van dit zijn het accu’s geen standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf de temperatuurpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. We concentreren in op het een tweetal meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Beide materassen bezitten één omvang vanaf 25 cm. Het O2 kent één middelmatig tot vast aard, dat goed geschikt is bij zij en ook rugzijde slapers.

De hybride blijkt juist een beetje steviger. Het grote onderscheid tussenin het twee materassen is het feit dat aan de hybride ’n pocketveringssysteem niveau is toegepast.
Het minste formaat vanaf de Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en ook het grote maat €1.069. Bij het Emma Hybrid matras beginnen de kosten vanaf 899 tot en met €2.039. Zoals jij kunt zien, gaan het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 180×200 Sale

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het teveel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocket veer en foam?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder afzonderlijk sterke kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie krijgt dat je vingers slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet of in een zeer dampig milieu woont, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast om om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dus als softer (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt dat mijn bed een sterke lucht kan bezitten?

Ja, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is dat heel gewoon. De lucht is ongevaarlijk en indien jij hetzij slaapoppervlak 72 uren laat toe luchten, vervaagt dat lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel zuigelingen op het te rusten. Derhalve maak je u geen zorgen aangaande het stank uit je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring 180×200 Sale

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️