Boxspring 140 X 200 ➡️ 11 ONTHULLENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 140 X 200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Boxspring 140 X 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring 140 X 200: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Boxspring 140 X 200

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Boxspring 140 X 200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Boxspring 140 X 200 Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, is het deken te gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal maten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en het kosten begint op €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool kan de temperatuur vanaf de bedje worden gereguleerd. Het toestel hoort naast de het slaapplek om te worden neergezet en ook kan via 1 afstandsbediening worden versteld. Daarvan bevinden het energiecellen niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kosten vanaf het temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende materassen. We focussen in de 2 populairste materassen: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen hebben één dikte van 25 cm. Het O2 kent één medium naar ferm eigenschap, hetgeen uitstekend geschikt is voor zij en ook achterkant slapers.

Het gemengde is net enigszins harder. De grootste afwijking tussendoor het 2 bedden blijkt dat bij de hybride ’n pocketvering laagje blijkt toegepast.
De minste formaat vanaf het Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 euro en ook het grote maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen de tarieven van 899 euro t/m €2.039. Zoals jij kan zien, bewegen het tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 140 X 200

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak heeft door drukpunten (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt aker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Net zoals ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterke kanten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel dampig milieu verblijft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank mag ervaren?

Ja, als uw recente Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is dat heel normaal. De lucht is onschadelijk en indien u het bed 72 uurtjes toelaat doorluchten, verdwijnt deze stank. Ons items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook erkend met het doel baby’s op de te slapen. Dus maakt je niet bekommeringen betreffende het geur afkomstig van je recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Boxspring 140 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️