Booklet.Emma-Sleep ✔️ 5 BEWEZEN FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Booklet.Emma-Sleep:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Booklet.Emma-Sleep

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Booklet.Emma-Sleep: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Booklet.Emma-Sleep

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Booklet.Emma-Sleep

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Booklet.Emma-Sleep Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar is te de dekbed om te wassen, is het dekentje te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 plus het kostprijs start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument kan het warmtegraad van het bed wezen geregeld. Het machine hoort naast de de bed te wezen geplaatst en mogen via één afstandbediening wezen versteld. Daarvan bevinden het batterijen niet standaardmatig ingesloten. De kostprijs van het tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal diverse bedden. Wij focussen in op de een tweetal favoriete materassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beide matrassen hebben één dikte van 25 cm. De O2 kent één middelmatig naar ferm aard, dat uitstekend aansluit bij zijde en ook rugzijde slapers.

De gemengde is precies enigszins harder. Het grote afwijking tussen het een tweetal matrassen schijnt het aan het gemengde één pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinere afmeting vanaf het Emma O2 materas bedraagt €439 en ook de grootst formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed starten de kosten vanaf €899 tot en met 2.039 euro. Zoals je kan zien, gaan het prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Booklet.Emma-Sleep

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en warmteregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lijf wordt belast of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een onjuiste positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocket veer en vulling?

Zoals zoals ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder unique krachtige punten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden daardoor wat extra support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een erg nat weer woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn bed een krachtige lucht kun ervaren?

Ja, indien uw verse Emma-matras een lucht heeft, staat dat heel normaal. De geur ligt onbedreigend en indien je de bed tweeënzeventig uren laat luchten, vervaagt dat geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook erkend voor het doel baby’s op het toelaten rusten. Daarom maak jij geen bezorgdheden betreffende de geur van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Booklet.Emma-Sleep

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️