Beterbed Emma Matras ✔️ 6 ONVOORSTELBARE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beterbed Emma Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Beterbed Emma Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beterbed Emma Matras: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Beterbed Emma Matras

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Beterbed Emma Matras

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Beterbed Emma Matras Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het mogelijk blijkt te zijn te de dekentje om te wassen, blijkt de dekbed te zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook het kosten start op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap mag het temperatuur vanuit de bed zijn geregeld. Het apparaat dient naast het slaapplek te worden geplaatst en mag door middel van een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan zijn de accu’s niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kosten van het temperatuurpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse materassen. We concentreren in op het 2 populairste bedden: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden kennen een omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot vast eigenschap, dat prima aansluit bij zij en rugslapers.

De gemengde schijnt juist een beetje steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor het twee materassen is het aan de gemengde één pocketvering laag schijnt toegevoegd.
Het minste formaat van de Het Emma merk O2 matras bedraagt €439 en ook het grootst afmeting €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan de prijzen van €899 t/m €2.039. Net als u mag aanschouwen, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beterbed Emma Matras

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die pijn ervaart door drukzones (doorgaans als een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Net als alle materialen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling opereert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een erg nat weer woont, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium stevig bed dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een intense lucht kan ervaren?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-matras een stank heeft, is datgene erg gewoon. De lucht is onschadelijk en indien u hetzij bed tweeënzeventig uurtjes laat luchten, verdampt dat stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens erkend met het doel baby op toestaan slapen. Derhalve maakt je geen enkele zorgen over deze lucht afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beterbed Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️