Beter Bed Uitprobeergarantie 🔴 6 MAKKELIJKE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Uitprobeergarantie:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beter Bed Uitprobeergarantie

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Uitprobeergarantie: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Beter Bed Uitprobeergarantie

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Beter Bed Uitprobeergarantie

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Beter Bed Uitprobeergarantie Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het haalbaar schijnt te zijn om de dekentje om te wassen, is het deken te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240×220 plus het kostprijs begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kunnen het warmte van de bedje wezen geregeld. De toestel dient naast de bedden om te zijn opgesteld en mogen via één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan zijn het accu’s niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs van het temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse bedden. We focussen in de 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen hebben één dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit één medium tot stevig eigenschap, dat prima past bij kant en rugzijde slapers.

De hybrid is net een beetje steviger. De grote verschil tussen het een tweetal bedden is dat aan de hybride ’n pocketveringssysteem niveau blijkt toegepast.
De kleinste afmeting vanaf het Emma O2 materas kostprijs 439 euro en ook het grootste maat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas starten de kosten vanaf €899 tot en met 2.039 euro. Net als jij mag aanschouwen, gaan het prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Uitprobeergarantie

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel massa draagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt aker voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Net gelijk ieder materialen hebben ook foam en binnen veren elk unique krachtige aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en bieden zodoende wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig klimaat verblijft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag is aangepast voor te een enigszins knusser wolkengevoel en dus als zachter (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke stank kan ervaren?

Ja, als uw verse Emma-bed een stank heeft, staat dat heel gewoon. De lucht ligt ongevaarlijk en indien jij de bed tweeënzeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdampt deze geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd om zuigelingen op toestaan slapen. Derhalve maak jij geen zorgen aangaande de geur uit uw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Beter Bed Uitprobeergarantie

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️