Beter Bed Toppers 🔥 12 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Toppers:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jou de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Beter Bed Toppers

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Toppers: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Beter Bed Toppers

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Beter Bed Toppers

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Beter Bed Toppers Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekentje te wassen, is de dekbed te zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er bestaan twee maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 en het kosten begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool kan de warmte van de bed zijn geregeld. Het machine dient naast het slaapplek te wezen opgesteld en ook mogen met een afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Daarvan zijn het batterijen niet standaard ingesloten. Het prijs van de temp pad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal uiteenlopende matrassen. Wij zoomen in op het twee favoriete matrassen: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten één dikte van 25. De O2 heeft één middelmatig tot stevig karakter, wat uitstekend past voor kant en tevens rugslapers.

De hybrid schijnt precies een beetje harder. De grote afwijking tussendoor de een tweetal bedden schijnt het aan het gemengde één pocketveringssysteem laagje schijnt toegevoegd.
Het minste maat vanaf het Het Emma O2 matras kost 439 en ook de grootst maat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid matras vangen aan de prijzen van €899 tot en met 2039 euro. Net als je kunt aanschouwen, lopen het tarieven krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Toppers

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een verkeerde alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich aker voor bij mensen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lang op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Net zoals elk materialen hebben ook schuim en binnen veren elk unique sterk punten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en geven zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet of in een heel nat weer leeft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig matras dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (desalniettemin toch harder dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn bed een sterke geur kun hebben?

Ja, als uw verse Emma-matras een lucht heeft, staat datgene erg normaal. Het stank ligt onschadelijk en als u het bed 72 uren laat doorluchten, vervaagt dat lucht. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het doel baby op het laten dutten. Daarom maakt jij geen enkele bekommeringen aangaande het stank uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beter Bed Toppers

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️