Beter Bed Review 🔥 8 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Review:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beter Bed Review

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Review: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Beter Bed Review

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Beter Bed Review

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Beter Bed Review Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het haalbaar is te de deken te wassen, is de dekentje te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn twee formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de kosten start bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap kunnen het temperatuur vanuit het bed worden geregeld. Het machine moet naast de het bedden te wezen opgesteld plus mag met 1 afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bestaan de batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De prijs van de tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier diverse bedden. We concentreren in op het 2 populairste matrassen: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beide materassen bezitten een dikte vanaf 25. De O2 bezit ’n medium tot ferm aard, dat prima geschikt is bij zijde en ook rugslapers.

Het hybride is precies een beetje steviger. De grote verschil tussenin de een tweetal materassen schijnt het op het hybrid één pocketveringssysteem niveau blijkt toegevoegd.
De kleinere maat vanaf het Emma O2 matras kost 439 euro en ook het grootste formaat €1.069. de Emma merk Hybrid materas starten de kosten van 899 euro t/m 2.039 euro. Zoals je mag bekijken, lopen de kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Review

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Personen die last ervaart door drukplekken (gewoonlijk wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk zoals alle stoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen sterk kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en bieden zodoende wat meer steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Indien je veel transpireert of in een heel vochtig milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meest gelijk met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steviger dan de Original) is aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige stank kun hebben?

Inderdaad, als jouw nieuwe Emma-matras een stank ervaart, staat dat erg gebruikelijk. Die geur staat ongevaarlijk en indien jij hetzij bed twee en zeventig uur laat toe doorluchten, vervaagt dat geur. Onze producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel baby’s op de toestaan rusten. Dus maakt jij geen enkele zorgen over deze stank uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Beter Bed Review

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️