Beter Bed Matras Emma ᐅ 6 OPVALLENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de beste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Matras Emma:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beter Bed Matras Emma

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Matras Emma: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Beter Bed Matras Emma

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Beter Bed Matras Emma

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Beter Bed Matras Emma Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar schijnt te zijn om het dekbed te reinigen, blijkt de dekbed te zwaar voor huiselijke wasautomaten. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en ook het prijs start op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument mag de temperatuur vanuit het bedden zijn geregeld. Het toestel hoort vlakbij de bedden om te worden opgesteld plus mogen met een afstandsbediening wezen versteld. Daarvan bestaan het accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van het tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier verschillende matrassen. Wij zoomen in de twee meest populaire materassen: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen kennen een omvang vanaf 25 cm. De O2 kent één medium naar vast aard, wat prima past voor zijde en achterkant slapers.

Het gemengde blijkt precies enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussenin het een tweetal materassen blijkt dat aan de gemengde één pocketvering laagje schijnt geïntegreerd.
De minste maat vanaf het Het Emma O2 materas kost 439 en de grootste formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas starten het kosten vanaf 899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt aanschouwen, bewegen het tarieven sterk uiteen.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Matras Emma

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lange tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Net gelijk ieder materialen hebben ook foam en binnenveren hun eigen sterke punten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor.

Interne veren zijn meestal wat harder en geven zodoende wat extra support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je heel veel zweet produceert of in een erg nat milieu verblijft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om voor een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (maar toch vaster dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar dat mijn eigen matras een intense lucht kun hebben?

Klopt, als jouw recente Emma-matras een stank ervaart, staat het feit dat zeer normaal. Die geur is ongevaarlijk en als je hetzij slaapoppervlak 72 uren laat doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op te dutten. Derhalve maak je niet bekommeringen aangaande deze geur uit je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beter Bed Matras Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️