Beter Bed M Line 🔴 14 VERBIJSTERENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed M Line:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Beter Bed M Line

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beter Bed M Line: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Beter Bed M Line

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Beter Bed M Line

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Beter Bed M Line Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het mogelijk blijkt te zijn om de dekentje te wassen, blijkt het deken te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook het kostprijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap mag het temperatuur vanuit het bedden zijn geregeld. De machine moet naast de het bedden om te wezen opgesteld en mogen via één afstandsbediening wezen versteld. Hiervan bevinden de batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs van het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende bedden. Wij focussen in de 2 favoriete materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide bedden hebben ’n dikte van 25 cm. Het O2 kent ’n medium naar ferm aard, hetgeen prima past bij kant en tevens achterkant slapers.

De gemengde blijkt net iets steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin de een tweetal bedden is dat aan het hybrid een pocketveringssysteem niveau blijkt toegepast.
De kleinste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 euro en het grootst maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas vangen aan de kosten van 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op jij kunt aanschouwen, gaan de prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed M Line

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukpunten (meestal als een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Net als ieder grondstoffen hebben ook foam en binnenveren elk afzonderlijk sterke punten. Vulling opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig weer woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de top laag is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar toch harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist datgene mijn eigen slaapoppervlak een intense geur kan bezitten?

Ja, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt het feit dat heel gebruikelijk. De stank staat onbedreigend en wanneer je hetzij bed 72 uur toelaat doorluchten, verdampt dat lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd met het doel baby op de laten dutten. Daarom maak je jij niet bezorgdheden over deze geur uit uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beter Bed M Line

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️