Beter Bed Kussen Aanbieding ✔️ 15 ONVOORSTELBARE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Kussen Aanbieding:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beter Bed Kussen Aanbieding

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Kussen Aanbieding: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Beter Bed Kussen Aanbieding

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Beter Bed Kussen Aanbieding

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Beter Bed Kussen Aanbieding Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de deken te reinigen, blijkt het dekentje te zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook de prijs begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad tool kunnen de warmte van het bedden worden beheerd. De toestel moet naast de de bed om te zijn opgesteld en mag via één afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan bevinden de accu’s niet echt standaard inbegrepen. Het kosten van het temperatuurpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende bedden. Wij zoomen in op de een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden materassen kennen een dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot ferm karakter, wat prima aansluit bij zijde en achterkant slapers.

Het hybride blijkt precies een beetje steviger. Het grote afwijking tussenin de twee bedden is het aan de hybrid een pocketveringssysteem laag blijkt toegepast.
Het kleinste afmeting van het Emma O2 bed bedraagt €439 en het grote afmeting 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas starten het tarieven van 899 tot en met €2.039. Gelijkend op jij kan aanschouwen, lopen het tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Kussen Aanbieding

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Personen die last heeft door drukplekken (doorgaans als een deel van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de rug, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketveer en foam?

Gelijk als ieder materialen hebben ook foam en binnen veren hun unique krachtige punten. Foam functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een erg vochtig milieu woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast te een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als softer (echter nog vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige stank kun bezitten?

Inderdaad, als uw nieuwe Emma-matras een geur ervaart, is datgene erg gebruikelijk. Die geur staat onbedreigend en als jij hetzij matras twee en zeventig uurtjes toelaat luchten, verdampt dat stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook erkend met het doel zuigelingen op het te dutten. Dus maak je u niet zorgen aangaande het geur van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Beter Bed Kussen Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️