Betaalbare Boxspring 🔴 9 OPZIENBARENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Betaalbare Boxspring:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Betaalbare Boxspring

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Betaalbare Boxspring: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Betaalbare Boxspring

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Betaalbare Boxspring

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Betaalbare Boxspring Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk is te de dekbed te reinigen, is de dekentje te erg zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus de kosten begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap mag het warmtegraad vanuit het bedden worden geregeld. Het machine hoort naast de de slaapplek te zijn neergezet plus mag met één afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan zijn het batterijen niet echt standaardmatig ingesloten. De prijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende bedden. We zoomen in het 2 meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen één omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit ’n middelmatig naar ferm aard, wat prima geschikt is voor zij en tevens achterkant slapers.

Het gemengde blijkt net iets harder. Het grootste onderscheid tussenin het twee bedden schijnt dat bij het hybride één pocketveringssysteem niveau is geïntegreerd.
Het minste afmeting van de Het Emma merk O2 matras kost €439 en tevens het grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid matras beginnen de prijzen vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Net als u mag bekijken, lopen de prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Betaalbare Boxspring

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een onjuiste positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Net gelijk ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder unique krachtige punten. Schuim werkt drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een betere keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een heel nat milieu woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag is aangepast voor te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht kun bezitten?

Ja, als uw nieuwe Emma-matras een lucht bezit, staat dat erg normaal. De stank staat onschadelijk en als u de slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat ventileren, vervaagt die lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd met het doel zuigelingen op het toelaten rusten. Daarom maakt jij niet bezorgdheden over het geur van uw verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Betaalbare Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️