Beste Slaaphouding Voor Rug 🔥 3 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beste Slaaphouding Voor Rug:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Beste Slaaphouding Voor Rug

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beste Slaaphouding Voor Rug: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Beste Slaaphouding Voor Rug

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Beste Slaaphouding Voor Rug

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Beste Slaaphouding Voor Rug Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het haalbaar schijnt te zijn te het dekbed om te reinigen, is de deken te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er twee maten verkrijgbaar van 150×200 cm en 240×220 en ook de kosten start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap mag het temperatuur vanuit het bed zijn gereguleerd. Het apparaat dient naast de het bed om te zijn neergezet plus mogen door middel van 1 afstandbediening zijn versteld. Van dit bestaan de accu’s niet echt standaard ingesloten. Het prijs van het temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 uiteenlopende materassen. Wij concentreren in het een tweetal meest populaire materassen: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben ’n diktegraad van 25. De O2 heeft een medium naar stevig aard, dat prima geschikt is voor kant en achterkant slapers.

Het hybride is net een beetje harder. De grote verschil tussendoor de 2 materassen is het feit dat bij de hybrid ’n pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
De kleinere formaat van de Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 euro en de grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan het kosten van €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op je mag bekijken, lopen het tarieven krachtig verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beste Slaaphouding Voor Rug

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Personen die ongemak voelt door drukzones (doorgaans wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Gelijk als alle materialen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen krachtige punten. Foam functioneert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het besef beleeft dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig transpireert of in een erg vochtig weer woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen slaapoppervlak een krachtige geur mag ervaren?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een geur ervaart, ligt datgene heel normaal. Die lucht ligt onbedreigend en indien u de slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat luchten, vervaagt die stank. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens toegestaan om baby op het te rusten. Dus maak je je geen enkele bekommeringen over deze stank van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Beste Slaaphouding Voor Rug

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️