Best Boxspring 2023 🔥 3 OPMERKELIJKE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Best Boxspring 2023:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Best Boxspring 2023

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Best Boxspring 2023: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Best Boxspring 2023

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Best Boxspring 2023

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Best Boxspring 2023 Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om het dekentje om te wassen, is de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en de prijs start bij 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument kan de warmtegraad vanuit het bedje worden geregeld. Het machine dient vlakbij het slaapplek te zijn geplaatst en ook mogen door middel van 1 afstandbediening wezen bijgesteld. Van dit zijn het batterijen niet echt standaardmatig ingesloten. Het prijs van het temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse matrassen. We zoomen in op de 2 populairste matrassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen bezitten ’n dikte van 25 centimeter. De O2 heeft ’n gemiddeld tot stevig aard, wat prima geschikt is voor kant en ook rugslapers.

De hybrid is precies enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussen het twee bedden blijkt het feit dat aan het hybride één pocketveer laagje blijkt geïntegreerd.
Het minste maat vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en de grote afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid bed vangen aan de prijzen vanuit 899 euro t/m 2.039 euro. Net als je mag zien, lopen het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Best Boxspring 2023

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je fysiek wordt belast of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en foam?

Zoals als alle materialen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique sterk aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer vochtig weer woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium stevig matras dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag is aangepast voor voor een wat knusser wolkengevoel en dus als softer (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een krachtige stank mag hebben?

Ja, wanneer je verse Emma-bed een lucht heeft, ligt het feit dat heel gebruikelijk. Het lucht staat onbedreigend en wanneer je het slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes toelaat ventileren, verdampt die lucht. Onze items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en ook toegestaan voor het doel baby op laten slapen. Derhalve maak u geen enkele bekommeringen aangaande het stank uit uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Best Boxspring 2023

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️