Bedombouw Ikea 🔴 12 SNELLE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedombouw Ikea:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bedombouw Ikea

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bedombouw Ikea: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bedombouw Ikea

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Bedombouw Ikea

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Bedombouw Ikea Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar is om het dekbed te wassen, blijkt de deken te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook het kostprijs begint op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanuit het bed worden gereguleerd. Het toestel dient vlakbij de bedden om te wezen neergezet en ook kan met één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan bevinden de batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf het temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse bedden. We zoomen in op de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben een omvang van 25 cm. Het O2 bezit één gemiddeld tot ferm karakter, wat goed aansluit bij zij en tevens achterkant slapers.

De hybride is juist een beetje steviger. De grootste afwijking tussendoor de twee matrassen schijnt het op de hybrid ’n pocketveer laag blijkt toegevoegd.
De kleinste maat van de Emma O2 bed kostprijs 439 euro en tevens de grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras starten het prijzen van 899 euro tot 2039 euro. Net als je kunt bekijken, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedombouw Ikea

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn heeft door drukzones (meestal indien een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Net als elk stoffen hebben ook foam en binnenveren ieder eigen krachtige kanten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het sensatie krijgt dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer dampig klimaat leeft, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast te een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin toch harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn bed een sterke lucht kan hebben?

Klopt, als jouw verse Emma-matras een stank bezit, is dat heel gebruikelijk. Die stank ligt onschadelijk en indien u het matras 72 uur laat luchten, verdampt deze stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op de laten slapen. Dus maak je jij niet bekommeringen betreffende de stank uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bedombouw Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️