Bedframe 80×200 ᐅ 10 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedframe 80×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bedframe 80x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bedframe 80×200: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bedframe 80×200

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bedframe 80x200

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Bedframe 80×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te de dekbed om te wassen, is het dekentje te erg gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee maten beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 plus de prijs vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap mag het temperatuur van het bedje zijn gereguleerd. De toestel moet vlakbij de slaapplek te wezen opgesteld en mogen door middel van een afstandbediening zijn aangepast. Daarvan zijn het batterijen niet standaardmatig ingesloten. Het prijs vanaf de temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 verschillende materassen. We concentreren in de 2 meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma Hybrid. Allebei materassen kennen ’n omvang van 25. De O2 bezit ’n medium naar vast aard, dat prima past voor zij en tevens rugzijde slapers.

De hybrid is precies iets steviger. De belangrijkste verschil tussen de een tweetal bedden blijkt het bij de hybrid ’n pocketveer laagje blijkt toegevoegd.
Het kleinste formaat van het Het Emma O2 materas kost 439 euro en tevens de grote afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het tarieven van €899 t/m 2039 euro. Net als je kan bekijken, lopen het kosten krachtig uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedframe 80×200

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Gelijk als alle materialen hebben ook foam en binnenveren elk unique sterke punten. Schuim functioneert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer dampig milieu woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast te een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (echter nog steeds harder dan de Original) wordt beschouwd.

Is het waar datgene mijn persoonlijke bed een sterke geur mag ervaren?

Ja, wanneer uw verse Emma-bed een geur heeft, is het feit dat erg gebruikelijk. Die geur staat onbedreigend en indien je hetzij matras 72 uurtjes toelaat ventileren, verdampt dat lucht. Onze items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op het toelaten slapen. Dus maak jij geen bezorgdheden betreffende de stank van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bedframe 80×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️