Beddenzaak Drempt ᐅ 15 SIMPELE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenzaak Drempt:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Beddenzaak Drempt

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beddenzaak Drempt: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Beddenzaak Drempt

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Beddenzaak Drempt

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Beddenzaak Drempt Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk is om het dekentje te wassen, is het deken te erg gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er 2 afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en ook de kostprijs start bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad instrument kan de warmtegraad van het bed worden geregeld. De toestel dient naast de het bed om te worden neergezet en ook mogen met 1 afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan zijn het energiecellen geen standaardgewijs ingesloten. De kostprijs van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse materassen. We zoomen in de een tweetal favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beide matrassen kennen ’n dikte vanaf 25. De O2 heeft ’n medium naar stevig eigenschap, dat goed past bij zijde en ook rugslapers.

De gemengde blijkt juist een beetje steviger. De grootste verschil tussendoor de twee bedden blijkt het feit dat bij de hybride een pocketveringssysteem niveau is toegepast.
Het kleinste maat van de Emma O2 bed bedraagt 439 euro en het grootste formaat 1.069 euro. de Emma Hybrid matras starten het prijzen van 899 tot en met 2.039 euro. Zoals u kan zien, lopen de tarieven sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenzaak Drempt

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die last heeft door drukplekken (doorgaans als een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterke punten. Foam opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het besef ervaart dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Als je veel zweet of in een heel vochtig milieu leeft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast om voor een beetje knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (echter nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense stank mag ervaren?

Klopt, wanneer je recente Emma-bed een geur heeft, ligt het feit dat heel gebruikelijk. Die lucht ligt ongevaarlijk en als u het bed tweeënzeventig uurtjes toelaat doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend om baby’s op de toestaan rusten. Daarom maakt u geen enkele bekommeringen betreffende deze geur uit je verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beddenzaak Drempt

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️