Beddenwinkels Den Haag ➡️ 3 MAKKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenwinkels Den Haag:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Beddenwinkels Den Haag

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beddenwinkels Den Haag: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Beddenwinkels Den Haag

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Beddenwinkels Den Haag

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Beddenwinkels Den Haag Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het mogelijk schijnt te zijn om de dekbed om te reinigen, is de dekentje te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240×220 en het kosten vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool kunnen de warmte vanuit de bed zijn beheerd. De machine dient naast de het bedden om te worden opgesteld en ook kan door middel van 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan zijn het batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende bedden. We focussen in op het een tweetal favoriete matrassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten één omvang vanaf 25. Het O2 bezit een middelmatig tot ferm karakter, dat uitstekend aansluit bij kant en ook rugzijde slapers.

Het hybride blijkt precies enigszins harder. De grote onderscheid tussen het 2 matrassen schijnt dat aan de hybrid één pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
De kleinste afmeting van de Emma O2 bed bedraagt 439 en de grootst maat €1.069. Bij Emma Hybrid bed beginnen het prijzen van 899 euro tot 2039 euro. Net als jij kan bekijken, gaan de tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenwinkels Den Haag

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun verleent. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Gelijk als elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk krachtige punten. Foam werkt druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat meer steun. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt datgene mijn matras een sterke stank kun ervaren?

Ja, als uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat dat zeer gewoon. Die stank is ongevaarlijk en wanneer je de slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat doorluchten, verdampt die stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend voor het doel baby’s op te rusten. Derhalve maak je geen enkele zorgen aangaande het lucht afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beddenwinkels Den Haag

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️