Beddenwinkel Roosendaal ➡️ 12 LUCRATIEVE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenwinkel Roosendaal:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beddenwinkel Roosendaal

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beddenwinkel Roosendaal: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Beddenwinkel Roosendaal

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Beddenwinkel Roosendaal

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Beddenwinkel Roosendaal Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar is om de dekbed te schoonmaken, is de dekentje te gewichtig voor huiselijke wasautomaten. Er 2 formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus de kostprijs begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool mag het warmtegraad van het bedden wezen gereguleerd. De apparaat hoort naast het bedden om te wezen neergezet en mogen door middel van 1 afstandbediening worden versteld. Daarvan bestaan het batterijen niet standaard bijgevoegd. De kosten van het tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal verschillende matrassen. Wij concentreren in het 2 favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten een diktegraad vanaf 25. Het O2 kent één middelmatig tot ferm eigenschap, dat uitstekend past bij zij en achterkant slapers.

Het hybride schijnt net enigszins steviger. Het grote verschil tussen het 2 materassen schijnt het bij de hybride ’n pocketveer laagje blijkt geïntegreerd.
De minste maat vanaf het Emma O2 bed kost 439 en ook de grote formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten het prijzen van €899 tot en met €2.039. Net als je kunt bekijken, bewegen de tarieven sterk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenwinkel Roosendaal

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas geen situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en schuim?

Gelijk zoals alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk afzonderlijk sterk aspecten. Foam opereert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel vochtig milieu leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar toch steviger dan de Original) wordt gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur kan hebben?

Ja, wanneer uw recente Emma-bed een stank heeft, is dat erg gebruikelijk. Het stank is ongevaarlijk en als u hetzij matras 72 uren laat toe doorluchten, verdampt die geur. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook erkend om baby’s op toelaten dutten. Daarom maak je u niet bezorgdheden betreffende de geur afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Beddenwinkel Roosendaal

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️