Beddenwinkel Ede ➡️ 6 SIMPELE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenwinkel Ede:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten te koop. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beddenwinkel Ede

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beddenwinkel Ede: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Beddenwinkel Ede

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Beddenwinkel Ede

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Beddenwinkel Ede Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het mogelijk blijkt te zijn te het dekbed om te wassen, blijkt de deken te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en de kosten start bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kunnen het temperatuur vanuit het bedden worden beheerd. De apparaat moet naast de bedden om te worden geplaatst en ook kan via 1 afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan bestaan het batterijen geen standaardmatig ingesloten. De kostprijs van het temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal verschillende materassen. We concentreren in het twee populairste materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben één dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelmatig tot ferm aard, dat goed past bij zij en rugslapers.

Het hybride is juist enigszins steviger. Het grote onderscheid tussendoor het een tweetal materassen blijkt het op de gemengde één pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
De minste maat vanaf de Het Emma merk O2 bed kost 439 en de grootst afmeting 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed starten het kosten vanuit 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op je kunt bekijken, gaan het prijzen krachtig verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenwinkel Ede

Naast de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Gelijk zoals elk stoffen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen krachtige kanten. Vulling opereert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het sensatie krijgt dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en bieden hierdoor wat extra support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een heel nat milieu woont, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als softer (echter nog vaster dan de Originele) is aangemerkt.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een krachtige geur kun ervaren?

Ja, wanneer uw verse Emma-matras een stank heeft, ligt het feit dat erg normaal. De geur ligt onbedreigend en indien jij de slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat luchten, verdwijnt deze geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op het te dutten. Dus maakt je geen enkele bezorgdheden aangaande deze stank afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beddenwinkel Ede

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️