Bedden Zonder Hoofdbord 🔥 4 BEWEZEN WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedden Zonder Hoofdbord:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bedden Zonder Hoofdbord

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bedden Zonder Hoofdbord: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Bedden Zonder Hoofdbord

Emma biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Bedden Zonder Hoofdbord

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Bedden Zonder Hoofdbord Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het haalbaar blijkt te zijn om de dekbed om te schoonmaken, blijkt de dekentje te zwaar ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de kosten vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Met het temp pad tool kunnen de warmte vanaf het bedje worden geregeld. Het toestel hoort naast het bed om te worden neergezet en mogen via één afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan bevinden de batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. Het prijs van de temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende matrassen. We concentreren in op de 2 favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Beide materassen hebben een diktegraad van 25 cm. Het O2 heeft één medium naar vast aard, dat prima geschikt is bij kant en achterkant slapers.

De hybride blijkt precies iets steviger. De grootste onderscheid tussenin het een tweetal bedden blijkt het op het hybride één pocketveringssysteem niveau is toegepast.
De kleinste maat van het Het Emma O2 matras kostprijs €439 en ook de grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten het kosten van 899 euro tot 2039 euro. Gelijkend op jij kan bekijken, lopen de kosten krachtig uiteen.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedden Zonder Hoofdbord

Naast de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Tussen de varianten door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en warmtebeheersing door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn heeft door drukzones (doorgaans wanneer een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt aker voor bij mensen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk gelijk elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterke punten. Foam werkt druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en bieden zodoende wat meer steun. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een erg nat milieu leeft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de top laag is aangepast om voor een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het juist datgene mijn slaapoppervlak een sterke stank kan ervaren?

Inderdaad, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is het feit dat zeer gewoon. Het geur ligt ongevaarlijk en wanneer je het bed twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, verdwijnt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op te dutten. Derhalve maakt jij geen enkele bezorgdheden betreffende het stank uit je recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Bedden Zonder Hoofdbord

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️