Bedden Winkels Zaandam ☑️ 6 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedden Winkels Zaandam:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bedden Winkels Zaandam

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bedden Winkels Zaandam: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Bedden Winkels Zaandam

Emma Sleep heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Bedden Winkels Zaandam

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Bedden Winkels Zaandam Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het dekentje om te schoonmaken, is het deken te zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 en ook de prijs vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kan de temperatuur van de bed zijn geregeld. De toestel moet naast de de bed te zijn geplaatst en kan door middel van 1 afstandsbediening wezen bijgesteld. Van dit bevinden de accu’s niet standaardmatig ingesloten. Het kostprijs van de temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende materassen. Wij focussen in de 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei materassen bezitten één diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 bezit een middelmatig naar stevig eigenschap, dat prima geschikt is voor kant en ook rugzijde slapers.

De gemengde schijnt juist een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussenin de twee matrassen schijnt dat op de gemengde één pocketveer laag is geïntegreerd.
De kleinste maat van de Emma O2 bed kostprijs 439 euro en ook het grootste formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid matras starten de prijzen vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Net als u kunt zien, bewegen het tarieven sterk uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedden Winkels Zaandam

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals zoals elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun unique sterke punten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en bieden daardoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een erg dampig milieu leeft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger wolkengevoel en dus als softer (maar nog steeds vaster dan de Originele) is beschouwd.

Klopt datgene mijn bed een krachtige lucht kan ervaren?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt dat zeer normaal. De geur ligt onschadelijk en indien je de matras 72 uur toelaat ventileren, verdampt deze geur. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op het laten slapen. Daarom maak je niet bekommeringen over het geur van uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Bedden Winkels Zaandam

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️