Bedbodems 140×200 ᐅ 12 SCHOKKENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedbodems 140×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten beschikbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bedbodems 140x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bedbodems 140×200: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Bedbodems 140×200

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Bedbodems 140x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Bedbodems 140×200 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het haalbaar is om de dekentje om te schoonmaken, is de deken te zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er bestaan twee formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 plus het kosten vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool mag het warmte vanaf het bed worden beheerd. Het toestel hoort naast de bedden te wezen neergezet plus mogen met een afstandbediening zijn aangepast. Daarvan zijn het energiecellen niet standaard bijgevoegd. De prijs vanaf het temp pad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse bedden. We zoomen in op het 2 meest populaire bedden: Het Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten een omvang vanaf 25. De O2 bezit een middelmatig naar ferm eigenschap, dat prima past voor zij en tevens achterkant slapers.

Het hybrid schijnt net een beetje harder. Het grootste onderscheid tussenin het een tweetal materassen blijkt het op de hybride ’n pocketvering niveau schijnt toegepast.
De kleinere maat vanaf het Emma O2 bed kost 439 en de grote formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten de kosten vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op u kunt zien, gaan het prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedbodems 140×200

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Wie pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgesloten als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk alle materialen hebben ook vulling en interne veren elk unique krachtige kanten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een zeer nat milieu leeft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur kan ervaren?

Inderdaad, als uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, staat datgene erg normaal. Het geur staat ongevaarlijk en als jij hetzij slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat ventileren, verdwijnt dat lucht. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op de toestaan slapen. Dus maak je u geen enkele bezorgdheden betreffende de stank uit jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bedbodems 140×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️