Bedbodem Ikea ➡️ 13 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedbodem Ikea:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bedbodem Ikea

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bedbodem Ikea: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Bedbodem Ikea

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Bedbodem Ikea

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Bedbodem Ikea Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekentje om te schoonmaken, is het dekbed te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en het kostprijs vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool mag het temperatuur van de bedje wezen geregeld. De apparaat moet naast de de slaapplek om te wezen neergezet plus kan via één afstandbediening zijn versteld. Hiervan zijn het batterijen niet standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs van de temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 diverse bedden. We concentreren in de 2 meest populaire materassen: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen bezitten één omvang van 25 centimeter. Het O2 bezit ’n middelmatig tot ferm aard, hetgeen uitstekend past bij zijde en rugzijde slapers.

Het hybride blijkt net een beetje steviger. Het grootste afwijking tussenin de twee materassen schijnt het op het hybride een pocketveringssysteem laag schijnt toegevoegd.
Het kleinste formaat vanaf de Het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en ook het grootst afmeting 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten het tarieven vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Net als je kan bekijken, bewegen de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedbodem Ikea

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Wie last voelt door drukzones (meestal indien een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt aker voor bij mensen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Zoals als alle materialen hebben ook foam en binnenveren ieder eigen sterke punten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een erg vochtig weer leeft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het balans houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, waarbij de top opperste laag is aangepast voor om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn bed een sterke geur mag hebben?

Klopt, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, staat het feit dat heel normaal. Die stank staat ongevaarlijk en als u het slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes toelaat ventileren, verdwijnt deze geur. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan met het doel baby’s op het toelaten rusten. Derhalve maak je je geen enkele bekommeringen aangaande deze geur uit uw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bedbodem Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️