Bed Met Logeerbed En Lades ➡️ 7 LUCRATIEVE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Met Logeerbed En Lades:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om je de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bed Met Logeerbed En Lades

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed Met Logeerbed En Lades: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Bed Met Logeerbed En Lades

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bed Met Logeerbed En Lades

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed Met Logeerbed En Lades Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar is te het dekentje te schoonmaken, blijkt het dekbed te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240×220 plus het kostprijs vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument mag de warmte vanaf de bedje worden beheerd. Het machine hoort naast de de bedden om te wezen neergezet plus mag via een afstandbediening worden bijgesteld. Van dit zijn de energiecellen niet standaardmatig ingesloten. Het kostprijs vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 verschillende materassen. We focussen in op de een tweetal populairste bedden: Het Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten een omvang van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig aard, hetgeen uitstekend aansluit voor zijde en tevens rugslapers.

Het hybride is net enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussendoor het een tweetal bedden schijnt dat aan het gemengde één pocketveringssysteem laag blijkt toegepast.
Het kleinere formaat vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en de grootst maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras beginnen de tarieven vanaf 899 euro t/m 2.039 euro. Zoals u kunt aanschouwen, bewegen de kosten sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Met Logeerbed En Lades

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn voelt door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde uitlijning van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk zoals alle materialen hebben ook foam en binnen veren hun eigen sterke kanten. Schuim werkt druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en geven daardoor wat meer support. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet of in een zeer vochtig klimaat woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins warmer gevoel van wolken en dus als meer zacht (maar nog vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het waar dat mijn matras een krachtige geur mag ervaren?

Inderdaad, als uw nieuwe Emma-bed een lucht bezit, staat datgene zeer gebruikelijk. De lucht is ongevaarlijk en wanneer jij hetzij matras tweeënzeventig uurtjes laat luchten, verdwijnt die lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend voor het doel baby op om rusten. Daarom maak je je geen enkele zorgen over deze stank van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed Met Logeerbed En Lades

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️