Bed 200×180 ✔️ 13 BEWEZEN GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 200×180:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bed 200x180

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed 200×180: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bed 200×180

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Bed 200x180

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed 200×180 Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het deken te wassen, is de dekbed te gewichtig gedurende binnenlandse wasserettes. Er een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 cm en 240×220 en de kosten start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument mag het warmtegraad vanaf het bedje zijn gereguleerd. De apparaat moet naast de de slaapplek te wezen opgesteld en ook mag met 1 afstandsbediening wezen versteld. Van dit bestaan de batterijen niet echt standaard inbegrepen. Het kosten vanaf het temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier verschillende bedden. We zoomen in op de een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten een diktegraad vanaf 25. Het O2 kent één middelmatig tot ferm karakter, dat uitstekend geschikt is voor kant en tevens rugslapers.

De gemengde is precies iets steviger. Het grootste afwijking tussendoor de 2 matrassen schijnt het aan de hybride een pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
De minste maat van de Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en ook het grootst afmeting €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten het tarieven vanaf €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u mag aanschouwen, gaan het tarieven krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 200×180

Naast de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte positionering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Net zoals ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk sterke kanten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef ervaart dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en leveren hierdoor wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet of in een zeer dampig milieu leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor voor een enigszins warmer gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin toch steviger dan de Originele) wordt gezien.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een intense lucht kun ervaren?

Inderdaad, indien uw recente Emma-bed een lucht heeft, is dat erg gewoon. Die lucht ligt ongevaarlijk en indien jij het matras 72 uur laat toe doorluchten, verdwijnt die geur. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om baby’s op het toelaten slapen. Derhalve maak je u niet bekommeringen over deze stank uit uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed 200×180

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️