Basic Boxspring ✔️ 4 VREEMDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Basic Boxspring:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de ideale slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Basic Boxspring

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Basic Boxspring: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Basic Boxspring

Emma biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Basic Boxspring

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Basic Boxspring Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om de dekentje om te wassen, is de dekentje te gewichtig gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 plus het kosten vangt aan bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad van het bedden zijn beheerd. Het toestel moet naast de de slaapplek te worden geplaatst en kan met 1 afstandsbediening worden versteld. Van dit zijn het accu’s geen standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs van de temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier verschillende matrassen. Wij zoomen in op de 2 favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden bedden kennen een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot vast aard, dat uitstekend geschikt is bij zij en rugslapers.

De hybride is juist een beetje harder. Het grootste afwijking tussen de twee bedden blijkt het aan het hybrid ’n pocketveringssysteem laag is geïntegreerd.
Het kleinste maat vanaf de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en tevens de grootst maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het tarieven vanaf 899 tot en met 2039 euro. Zoals jij kan bekijken, lopen het kosten sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Basic Boxspring

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie last ervaart door drukzones (meestal indien een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een slechte alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt vaker voor bij individuen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketveer en foam?

Zoals zoals ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren ieder eigen sterke kanten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een heel nat weer leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een beetje warmer gevoel van wolken en dientengevolge als softer (desalniettemin nog steviger dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het waar dat mijn bed een sterke geur mag bezitten?

Klopt, als jouw recente Emma-bed een lucht bezit, staat dat erg gebruikelijk. Het geur staat ongevaarlijk en als jij het slaapoppervlak 72 uurtjes laat ventileren, vervaagt deze lucht. Onze producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd om zuigelingen op om rusten. Derhalve maak je u geen enkele bezorgdheden aangaande de geur van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Basic Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️