Autorisatie Geweigerd Vvv Bon ☑️ 8 OPVALLENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Autorisatie Geweigerd Vvv Bon:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Autorisatie Geweigerd Vvv Bon

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Autorisatie Geweigerd Vvv Bon: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Autorisatie Geweigerd Vvv Bon

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Autorisatie Geweigerd Vvv Bon

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Autorisatie Geweigerd Vvv Bon Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de dekbed om te wassen, blijkt het deken te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kosten start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met het temp pad instrument kan het warmtegraad vanaf het bedje worden gereguleerd. Het apparaat moet naast de bedden om te wezen neergezet en ook mogen door middel van 1 afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bestaan de accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. De prijs vanaf de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende bedden. Wij zoomen in op de twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen ’n diktegraad van 25 cm. Het O2 kent een medium naar vast karakter, hetgeen prima aansluit bij zijde en rugslapers.

Het gemengde is juist iets harder. Het belangrijkste onderscheid tussendoor de 2 materassen schijnt het aan het gemengde ’n pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
Het minste maat vanaf de Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 en ook het grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten de prijzen vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Zoals jij kunt zien, bewegen de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Autorisatie Geweigerd Vvv Bon

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn heeft door drukzones (meestal indien een deel van je lijf wordt overbelast of gekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Net gelijk ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterk punten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je vingers tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet of in een erg vochtig klimaat woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch steviger dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke geur kan ervaren?

Inderdaad, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, ligt dat zeer gebruikelijk. De stank ligt ongevaarlijk en indien je hetzij slaapoppervlak 72 uur laat ventileren, verdwijnt deze geur. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op toelaten dutten. Daarom maak je je niet zorgen aangaande de geur uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Autorisatie Geweigerd Vvv Bon

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️