Ah Hoeslaken ➡️ 11 MAKKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ah Hoeslaken:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Ah Hoeslaken

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ah Hoeslaken: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Ah Hoeslaken

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Ah Hoeslaken

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Ah Hoeslaken Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekentje om te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er zijn twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het prijs start op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kan het temperatuur vanuit de bedden zijn beheerd. Het apparaat moet vlakbij het bed te wezen opgesteld plus kan via één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Daarvan zijn de accu’s geen standaard bijgevoegd. Het prijs van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse matrassen. Wij focussen in op het twee populairste materassen: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben één diktegraad vanaf 25 cm. De O2 bezit een medium naar stevig eigenschap, hetgeen goed geschikt is voor kant en tevens rugslapers.

Het hybrid is precies een beetje steviger. Het belangrijkste verschil tussendoor het een tweetal materassen schijnt het feit dat bij het hybride één pocketveringssysteem niveau is geïntegreerd.
Het minste afmeting vanaf het Emma O2 matras bedraagt 439 en tevens de grote formaat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de prijzen van 899 tot €2.039. Gelijkend op je kan aanschouwen, bewegen de prijzen krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ah Hoeslaken

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Personen die pijn heeft door drukpunten (doorgaans als een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel massa draagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Gelijk gelijk ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder afzonderlijk krachtige kanten. Vulling opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig zweet of in een zeer nat milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een intense stank kan bezitten?

Ja, als jouw recente Emma-bed een lucht heeft, is datgene zeer normaal. Het lucht is ongevaarlijk en als jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat doorluchten, vervaagt die stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend om baby op de toestaan rusten. Derhalve maakt u geen bezorgdheden betreffende deze geur afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Ah Hoeslaken

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️