Ah Bezorging Hitte 🔥 6 SNELLE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ah Bezorging Hitte:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Ah Bezorging Hitte

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ah Bezorging Hitte: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Ah Bezorging Hitte

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Ah Bezorging Hitte

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Ah Bezorging Hitte Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het mogelijk is om de dekbed om te reinigen, is het dekbed te zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus de kostprijs start op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool kunnen de warmte vanuit het bed zijn gereguleerd. De apparaat moet vlakbij het bedden te worden opgesteld en ook mag via 1 afstandbediening wezen versteld. Daarvan bestaan de batterijen geen standaard inbegrepen. De kostprijs van de tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal verschillende matrassen. We focussen in op de 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen bezitten een diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter, hetgeen prima aansluit voor zijde en ook rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt net enigszins steviger. Het grote onderscheid tussendoor het twee matrassen schijnt dat bij de gemengde een pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
De minste formaat van het Emma O2 matras kostprijs 439 en ook het grootste afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen het tarieven vanaf €899 tot en met €2.039. Zoals je kunt aanschouwen, bewegen de prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ah Bezorging Hitte

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukpunten (meestal als een stuk van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Net gelijk alle materialen hebben ook schuim en interne veren ieder eigen krachtige aspecten. Vulling opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer dampig milieu leeft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als zachter (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht mag ervaren?

Klopt, als je nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat het feit dat zeer gewoon. Die geur ligt onschadelijk en als u hetzij matras twee en zeventig uurtjes toelaat ventileren, verdampt dat geur. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het doel baby’s op de laten rusten. Daarom maak je jij geen enkele zorgen over het lucht afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Ah Bezorging Hitte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️