Afmeting Dekbed Bij Bed ➡️ 13 ONTHULLENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Afmeting Dekbed Bij Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Afmeting Dekbed Bij Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Afmeting Dekbed Bij Bed: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Afmeting Dekbed Bij Bed

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Afmeting Dekbed Bij Bed

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Afmeting Dekbed Bij Bed Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het mogelijk is te het dekbed te wassen, is het dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan een tweetal formaten beschikbaar van 150×200 centimeter en 240×220 plus de kosten start op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap kunnen de warmte vanuit de bed wezen beheerd. De machine dient naast de het slaapplek te worden neergezet plus mag via 1 afstandsbediening worden bijgesteld. Van dit zijn de accu’s geen standaard inbegrepen. De kostprijs van de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende bedden. We zoomen in de een tweetal meest populaire materassen: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Beide bedden kennen ’n omvang van 25 cm. Het O2 kent een gemiddeld naar ferm eigenschap, hetgeen goed past bij zij en tevens rugslapers.

Het gemengde blijkt precies enigszins steviger. Het grote onderscheid tussenin het een tweetal matrassen schijnt dat bij het hybride ’n pocketveringssysteem laagje blijkt toegepast.
Het kleinste afmeting vanaf het Het Emma O2 materas kostprijs €439 en het grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed starten het prijzen vanuit 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op u kunt aanschouwen, bewegen het prijzen sterk uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Afmeting Dekbed Bij Bed

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het te veel belasting draagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest passend is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk zoals alle grondstoffen hebben ook foam en binnenveren hun afzonderlijk krachtige kanten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden hierdoor wat extra support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig klimaat leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast te een wat knusser wolkengevoel en daarom als softer (echter toch steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar dat mijn bed een sterke geur kun hebben?

Ja, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat datgene erg gebruikelijk. Die lucht ligt ongevaarlijk en wanneer jij de bed 72 uurtjes laat toe luchten, verdampt dat geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby’s op het te rusten. Derhalve maakt u geen enkele bekommeringen over deze geur van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Afmeting Dekbed Bij Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️