Aanbieding Matras 80×200 🔥 10 SNELLE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit artikel leer je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Aanbieding Matras 80×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Aanbieding Matras 80x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Aanbieding Matras 80×200: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Aanbieding Matras 80×200

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Aanbieding Matras 80x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Aanbieding Matras 80×200 Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekbed om te wassen, is de dekbed te zwaar voor binnenlandse wasmachines. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook de kostprijs vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool mag de warmte van de bedden wezen geregeld. De toestel dient vlakbij het bedden te wezen neergezet plus kan door middel van één afstandsbediening zijn versteld. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaardmatig bijgevoegd. De prijs van het tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende matrassen. We zoomen in op de twee meest populaire bedden: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten een dikte van 25 centimeter. De O2 kent ’n gemiddeld naar ferm eigenschap, wat uitstekend past voor zij en achterkant slapers.

De gemengde is net enigszins steviger. De grootste afwijking tussendoor het een tweetal materassen is dat bij het hybrid ’n pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste afmeting van de Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 en tevens de grootst maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras starten het tarieven vanaf €899 t/m 2039 euro. Zoals jij mag aanschouwen, lopen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Aanbieding Matras 80×200

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (meestal wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een verkeerde positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun afzonderlijk sterke kanten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden zodoende wat meer support. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig zweet of in een zeer nat milieu verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor om een wat knusser wolkengevoel en dus als zachter (desalniettemin nog vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke geur mag hebben?

Inderdaad, wanneer jouw verse Emma-matras een lucht bezit, staat datgene zeer gewoon. De stank staat onschadelijk en wanneer je hetzij bed tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, vervaagt die geur. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel baby’s op laten rusten. Derhalve maak je je geen zorgen aangaande het lucht uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Aanbieding Matras 80×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️