Aanbieding Emma Matras 80×200 ☑️ 10 SCHOKKENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Aanbieding Emma Matras 80×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Aanbieding Emma Matras 80x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Aanbieding Emma Matras 80×200: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Aanbieding Emma Matras 80×200

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Aanbieding Emma Matras 80x200

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Aanbieding Emma Matras 80×200 Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar is om het dekbed te schoonmaken, is het dekentje te zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er bestaan twee formaten beschikbaar vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en ook het kostprijs vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool mag het warmtegraad vanaf het bedden zijn beheerd. De apparaat moet naast de de bedden om te worden opgesteld plus mogen via een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan bestaan de energiecellen geen standaardgewijs inbegrepen. Het prijs van het temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 uiteenlopende materassen. We zoomen in op het twee populairste matrassen: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide bedden hebben één dikte van 25 cm. De O2 heeft ’n gemiddeld tot vast eigenschap, dat uitstekend past bij zij en achterkant slapers.

De hybride schijnt net een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussen de 2 matrassen is dat op de gemengde ’n pocketvering laagje blijkt geïntegreerd.
De kleinere afmeting van de Emma O2 materas kost 439 en het grootste formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas starten het prijzen vanaf €899 tot 2039 euro. Zoals jij kan bekijken, bewegen de prijzen krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Aanbieding Emma Matras 80×200

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het te veel belasting draagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Zoals zoals ieder stoffen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk sterk kanten. Vulling functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg dampig klimaat leeft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast te een wat knusser gevoel van wolken en dus als zachter (echter toch steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen bed een sterke stank kan hebben?

Inderdaad, als je recente Emma-matras een lucht ervaart, is het feit dat erg gebruikelijk. Die stank is ongevaarlijk en wanneer u de matras 72 uren toelaat luchten, vervaagt die lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd om zuigelingen op toestaan slapen. Dus maak je u geen enkele bezorgdheden over het lucht uit uw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Aanbieding Emma Matras 80×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️