4 Seizoenen Dekbed 200 X 220 ➡️ 12 OPVALLENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit stuk leer je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


4 Seizoenen Dekbed 200 X 220:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

4 Seizoenen Dekbed 200 X 220

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

4 Seizoenen Dekbed 200 X 220: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over 4 Seizoenen Dekbed 200 X 220

Emma heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

4 Seizoenen Dekbed 200 X 220

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

4 Seizoenen Dekbed 200 X 220 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, is de dekbed te zwaarwegend gedurende huiselijke wasautomaten. Er 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240×220 en ook de kosten vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool kunnen de temperatuur vanuit de bed worden geregeld. Het toestel moet naast de het bedden om te worden neergezet plus mogen via 1 afstandbediening wezen versteld. Hiervan bevinden de energiecellen niet standaard ingesloten. De kostprijs vanaf de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier verschillende materassen. We zoomen in op de twee favoriete matrassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten één omvang van 25. De O2 bezit één medium naar ferm aard, dat prima aansluit voor zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybrid is net enigszins harder. Het grote afwijking tussen de 2 matrassen schijnt het aan het hybrid ’n pocketveer laag schijnt toegepast.
Het kleinste maat van het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en ook de grootste maat €1.069. Bij het Emma Hybrid matras beginnen het tarieven vanaf 899 euro tot €2.039. Gelijkend op je mag bekijken, bewegen de kosten krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

4 Seizoenen Dekbed 200 X 220

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Wie last heeft door drukpunten (doorgaans indien een deel van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Gelijk gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk eigen sterke aspecten. Vulling functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel vochtig milieu verblijft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om voor een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een intense geur kun bezitten?

Klopt, indien uw verse Emma-matras een geur heeft, is datgene erg normaal. Die geur is ongevaarlijk en wanneer jij hetzij bed tweeënzeventig uur laat toe ventileren, vervaagt deze geur. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook goedgekeurd om baby’s op het toestaan rusten. Derhalve maak u niet bezorgdheden over de geur van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over 4 Seizoenen Dekbed 200 X 220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️