2 Persoonsbed Met Opbergruimte ☑️ 3 BEWEZEN TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


2 Persoonsbed Met Opbergruimte:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

2 Persoonsbed Met Opbergruimte

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

2 Persoonsbed Met Opbergruimte: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over 2 Persoonsbed Met Opbergruimte

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

2 Persoonsbed Met Opbergruimte

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

2 Persoonsbed Met Opbergruimte Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar is om het dekbed om te reinigen, blijkt de deken te gewichtig voor huiselijke wasautomaten. Er zijn een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de kostprijs vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kan de warmtegraad van de bed wezen beheerd. Het toestel hoort naast de bed te worden geplaatst en mag door middel van een afstandbediening worden versteld. Daarvan zijn het accu’s niet echt standaard inbegrepen. Het kosten van het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier uiteenlopende materassen. We concentreren in het een tweetal populairste bedden: Emma O2 en het Emma Hybrid. Beide bedden kennen een omvang van 25. Het O2 heeft een middelmatig tot stevig aard, wat uitstekend aansluit voor kant en ook rugzijde slapers.

De gemengde is juist enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussenin de 2 bedden schijnt dat bij de hybrid een pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste afmeting vanaf de Emma O2 materas bedraagt 439 en ook de grootste maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras starten het tarieven van 899 euro tot en met 2039 euro. Zoals jij kan zien, bewegen de tarieven krachtig verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

2 Persoonsbed Met Opbergruimte

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Degenen die last voelt door drukplekken (doorgaans als een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij personen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Gelijk als alle materialen hebben ook schuim en binnen veren elk unique krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je vingers slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure optie voor.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat meer support. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet of in een zeer dampig klimaat woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter toch vaster dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het waar dat mijn eigen matras een krachtige geur mag hebben?

Inderdaad, als uw verse Emma-bed een geur bezit, staat het feit dat heel gebruikelijk. Die geur staat ongevaarlijk en als u hetzij matras tweeënzeventig uurtjes toelaat doorluchten, verdampt dat lucht. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om baby op het om slapen. Dus maak je niet bezorgdheden aangaande het stank van uw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over 2 Persoonsbed Met Opbergruimte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️