2 Persoonsbed 180×200 ✔️ 6 VERBAZENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


2 Persoonsbed 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de perfecte slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten te koop. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

2 Persoonsbed 180x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

2 Persoonsbed 180×200: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over 2 Persoonsbed 180×200

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

2 Persoonsbed 180x200

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

2 Persoonsbed 180×200 Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het dekbed om te schoonmaken, blijkt de deken te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en het prijs start op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kan het warmtegraad van de bedden zijn geregeld. Het apparaat moet vlakbij het bed te wezen neergezet en mogen met 1 afstandsbediening wezen versteld. Hiervan zijn het energiecellen niet echt standaard ingesloten. De prijs van het temperatuurpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse materassen. We focussen in de twee meest populaire bedden: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide materassen bezitten een diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 kent ’n gemiddeld naar stevig aard, hetgeen prima past bij zij en tevens rugzijde slapers.

De hybride is net een beetje steviger. Het grote verschil tussen de twee materassen schijnt dat aan de gemengde één pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
De minste formaat van de Emma O2 materas bedraagt 439 en ook de grote maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de tarieven vanaf 899 tot 2039 euro. Gelijkend op jij mag aanschouwen, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantie en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

2 Persoonsbed 180×200

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukplekken (meestal indien een stuk van je lijf wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Zoals gelijk ieder stoffen hebben ook foam en binnen veren elk afzonderlijk krachtige punten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden daardoor wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor een enigszins gezelliger gevoel van wolken en daarom als softer (maar nog vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn bed een intense stank mag hebben?

Ja, als je nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is dat erg normaal. Het geur ligt ongevaarlijk en indien je hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, vervaagt dat geur. Onze eigen items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby op het laten dutten. Derhalve maak je je geen enkele zorgen betreffende de stank van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over 2 Persoonsbed 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️