10 Manieren Om In Slaap Te Vallen ᐅ 10 LUCRATIEVE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


10 Manieren Om In Slaap Te Vallen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

10 Manieren Om In Slaap Te Vallen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

10 Manieren Om In Slaap Te Vallen: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over 10 Manieren Om In Slaap Te Vallen

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

10 Manieren Om In Slaap Te Vallen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

10 Manieren Om In Slaap Te Vallen Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de dekentje te reinigen, blijkt de deken te erg zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240×220 en ook het prijs start op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap kan het temperatuur vanuit de bedje worden geregeld. Het toestel hoort naast het bedden om te wezen opgesteld en ook mag door middel van één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Hiervan bestaan de energiecellen geen standaardmatig inbegrepen. De prijs van het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende bedden. We concentreren in op het 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben één dikte vanaf 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter, wat goed aansluit bij zij en tevens rugslapers.

Het hybrid schijnt precies enigszins steviger. De grootste verschil tussenin de 2 matrassen is het feit dat op het hybrid een pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinste afmeting van het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en ook de grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid materas vangen aan de prijzen van €899 tot en met €2.039. Net als u kunt bekijken, gaan het tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

10 Manieren Om In Slaap Te Vallen

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie pijn ervaart door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Gelijk als alle materialen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen sterk aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel zweet of in een heel vochtig klimaat verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn matras een krachtige lucht mag ervaren?

Klopt, wanneer uw verse Emma-bed een geur bezit, is het feit dat zeer gewoon. Die stank is onbedreigend en als u de bed twee en zeventig uren laat toe doorluchten, verdampt die geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook erkend voor het doel zuigelingen op het te slapen. Derhalve maak jij niet bezorgdheden aangaande de stank uit je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over 10 Manieren Om In Slaap Te Vallen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️